A3 Lamineren | Groot papierformaat plastificeren in een oogwenk

Professioneel lamineren van A3 formaat

Groten documenten, posters, affiches kunnen ook gelamineerd worden, net zoals kleinere documenten. Het grootste voordeel van lamineren met een lamineer filmrol is wel dat het niet uitmaakt of een document 30 cm lang is of 2 meter lang. Het is daarom voor een professionele lamineerapparaat een fluitje van een cent om A3 papier te plastificeren.

Met een volautomatische lamineerapparaat zoals onze Revo-Office heeft u een mooie alles-in-1 oplossing. Dit komt mede doordat we gebruikmaken van lamineerfilm (op een rol) ipv losse lamineerhoezen.

Omdat A3 papier het dubbele van 2 A4-tjes is het niet nodig om een apart vel te gebruiken. In plaats van het feeden van A4 papier met de kortste zijde, plaatst men nu het A4 papier met de langste zijde.

A3 lamineermachine

Onze lamineermachines zijn zo ontwikkeld dat ze standaard met alle formaten papier kunnen omgaan van A5 tot A3. De 2 bekendste A3 lamineermachines in ons assortiment zijn de Revo-Office en de Revo T14. Beiden zijn ontwikkeld en gefabriceerd in Japan. Zie de links voor meer informatie over beide machines.

A3 plastificeren is met deze industriele lamineerapparaten kinderspel. Of u nu een A4 papiertje wilt plastificeren of een poster van 1 meter lang.

Voordelen van onze volautomatische A3 lamineermachines

Of u nu een bedrijf, instelling of organisatie bent. De voordelen van een volautomatische lamineermachine liegen er niet om. Snelheid en efficiency zijn de sleutelwoorden.

  • Geen voorraad lamineer hoezen nodig in verschillende maten
  • Een volautomatisch apparaat lamineert wel 4x zo snel als handmatig
  • 1 Lamineerrol voor A5-A3 formaat zonder te verwisselen
  • Volautomatische bediening betekent geen handmatige invoer
  • Geen handmatige toevoer betekent minder arbeidskracht en geld

Interesse in een professioneel A3 apparaat?

Huur een lamineermachine al vanaf 49 euro. Hoe langer het huren hoe goedkoper!

Veelgestelde vragen: