Zakelijke Lamineerservice in Eindhoven
al vanaf 49 euro

Wij draaien het om. U hoeft niet naar de drukkerij of copyshop, wij komen naar u toe!

Geen aanschafkosten

Persoonlijke installatie

Persoonlijke levering

Sneller klaar

Persoonlijke levering en installatie in Eindhoven en omstreken

Wij komen langs en maken de lamineermachine gebruiksklaar. 1 druk op de knop en de machine doet de rest.

Huren vanaf 1 week

Je kunt nu al een lamineerapparaat huren vanaf 1 week. Korter is mogelijk na overleg.

Bespaar tijd en kosten

Naast persoonlijke levering en installatie bespaart u tijd en kosten door onze volautomatische lamineermachines. Geen hoge aanschafkosten en toch de kwaliteit van een professioneel lamineerapparaat. Alles met 1 druk op de knop. 

Lamineer professioneel zonder de hoge kosten

Als ondernemers weten we als geen ander hoeveel tijd en moeite het kost om een goede lamineerservice in de buurt te vinden. Je gaat op zoek, je gaat langs, je moet wachten. Daarom bieden wij als Lami-Europ BV een speciale lamineerservice aan. Wij komen bij u langs met een professionele volautomatische lamineermachine.

We kunnen ook blijven

U kunt de machine al huren vanaf 1 dag. Heeft u het apparaat maar eenmalig nodig voor bijvoorbeeld 50-200 documenten? Dan leveren we niet alleen de machine bij u op kantoor, maar blijven we tot de printopdracht is afgerond. Onze machines plastificeren ongeveer 200+ documenten per uur.

Langer = goedkoper

Heeft u hem langer nodig, geen nood. Hoe langer u de machine huurt, hoe goedkoper het wordt. U betaalt alleen de huur en de film die wordt gebruikt.

Onze lamineerfilm zorgt ervoor dat uw documenten of posters beschermd worden tegen vocht, viezigheid, scheuren en verkleuren. Het is zelfs mogelijk om posters van 1 of 2 meter lang te lamineren, mits de breedte maar maximaal 29.7 cm is. Met lamineerfilm zijn de mogelijkheden ten over

Deze is alleen bedoelt voor kom papier te lamineren heb je een lamineerapparaat nodig. Een lamineerapparaat zorgt ervoor dat papier wordt geplastificeerd. Hierdoor kun je het papier, of document, veel langer mee laten gaan. Het is namelijk veel minder gevoelig voor vuil, vocht of slijtage. Met een warmte lamineerapparaat wordt de lijmlaag van de plastic door hoge temperatuur om het papier gesmolten als het ware.

Beste huurtarieven bij Lami-Europe

Huur een professionele lamineer machine al vanaf €49,-

80,- 49,- 89,- 150,-

Lamineer snelheid:

 • A4: 270 stuks per uur
 • A3: 135 stuks per uur
 • SRA3: 125 stuks per uur
50μ 305mm × 100m Glossy €73.00 450pc/A4
50μ 305mm × 100m Matte €105.00 450pc/A4
80μ 305mm × 50m Glossy €60.00 225pc/A4
80μ 305mm × 50m Matte €78.00 225pc/A4
125μ 305mm × 50m Glossy €74.00 225pc/A4
125μ 305mm × 50m Matte €98.00 225pc/A4
 • 50mic rollen zijn 100 meter lang. Gemiddeld aantal A4 formaat per rol is daarom 460 stuks.
 • 80mic en 125mic rollen zijn 50 meter. Daardoor is het gemiddeld aantal A4 per rol 230 stuks.
 • Breedte:  305mm
 • A5 en SRA3 moeten nog gesneden worden na het lamineerproces.
 • Prijs per stuk (lamineer document)
 • Prijs is excl. BTW

Voordelen voor het huren van een volautomatische lamineermachine

Bent u gevestigd in Eindhoven? Of misschien op 1 van de bekende bedrijventerreinen of industrieterreinen rond Eindhoven zoals: De Kade, Bedrijventerrein Esp, De Hurk of bij Eindhoven Airport. Neem contact op om een afspraak te maken.

 

Bent u juist in het centrum van Eindhoven gevestigd of juist in de omliggende dorpen zoals Veldhoven, Geldrop of Helmond. Ook geen probleem!

Of u nu een bedrijf, instelling of organisatie bent. De voordelen van een volautomatische lamineermachine liegen er niet om. Snelheid en efficiency zijn de sleutelwoorden.

 • Geen hoge aanschafkosten maar wel de voordelen van een professioneel, industrieel lamineer apparaat
 • Er hoeft geen voorraad lamineerhoezen te zijn
 • Ideaal voor korte termijn opdrachten
 • Ideaal voor eenmalige opdrachten
 • Er is geen bezoek nodig aan een drukkerij of copyshop in Eindhoven
 • Bespaar tijd door niet continu bij het apparaat te staan (volautomatisch lamineren pakt de documenten automatisch op, net als bij een printer) en bespaar daarmee ook op het uurloon.

RESERVEER NU

Laat uw gegevens achter zodat we een afspraak met u kunnen maken.
Huur een automatische lamineer machine al vanaf € 49,-

DIRECT HUREN: 06 - 16750 9548

Invalid Email
Invalid Number

Het huren van een lamineermachine is al vanaf 49 euro per week. Naast het huren betaalt u voor het aantal lamineeropdrachten u heeft uitgevoerd. Zie voor de huidige prijzen deze pagina: https://lami-europe.nl/lamineerapparaat-huren/

Jazeker. Wij zijn gevestigd in Gemert, ongeveer 20 minuten van Eindhoven. De service is niet alleen bedoeld voor Eindhoven, maar ook zeker voor de omliggende gebieden, steden en dropen. Dus ook voor de rest van Noord-Brabant.

Kopen kan natuurlijk ook

Wilt u liever een eigen, industriele lamineermachine kopen? Neem dan even contact op of kom langs op onze showroom in Gemert. Het adres voor al uw zakelijke lamineer apparatuur.