CORONA ACTIE: LAMINEERAPPARAAT DONATIE NOORD BRABANT

In Actie tegen Corona: Een Lamineermachine T.W.V. 4950 Euro

Deze actie loopt tot 31 december 2020

Waarom?

Meest getroffen provincie?

In 2018 vestigde Lami-Europe zich in Gemert, Noord-Brabant als dochteronderneming van Lami Corporation Ltd, een fabrikant van lamineerapparaten en benodigdheden in Japan. 

Omdat de Nederlandse overheid veel heeft betekent voor onze onderneming en onze provincie heel hard is geraakt tijdens deze crisis, willen wij graag iets teruggeven.

Met deze doneeractie wil Lami-Europe 1 organisatie binnen de publieke sector in Noord-Brabant helpen door het leveren van een professionele lamineerapparaat t.w.v. 4500 euro** 

Alleen voor Noord Brabant

Lami-Europe is gevestigd in Gemert, Noord-Brabant, en wil daarom een lokale organisatie, school of instelling helpen in deze provincie. 

Bespaar tijd en kosten

Document voor document lamineren is verleden tijd. Bespaar tijd en geld door het gebruik van filmrollen en volautomatisch lamineren. Documenten worden automatisch op A4 en A3 afgeknipt. 

Iedereen is winnaar

Alhoewel er maar 1 echte winnaar is, krijgt elke deelnemer die aan de voorwaarden voldoet de mogelijkheid dezelfde machine 1 week kosteloos te gebruiken twv 49 euro. Hier wordt u over geïnformeerd na de actie.

Meer in minder tijd

Lamineer tot wel 200+ pagina's per uur, zonder omkijken. U doet waar u goed in bent, en laat de rest over aan het lamineerapparaat.

Volautomatisch

Met 1 druk op de knop honderden documenten plastificeren. De documenten worden automatisch afgesneden.

Minder arbeidskosten

Losse lamineerhoezen en handmatig toevoeren is verleden tijd.

DE ACTIE: 1 exemplaar van de Revo-Office

Ontworpen en gemaakt in Japan

Publieke sector; organisaties, instellingen en scholen.

U gaat akkoord met de volgende voorwaarden en regels.

Om kans te maken op een Revo-Office lamineerapparaat moet aan de volgende voorwaarden voldoen. 

 1. Het vestigingsadres is in Noord-Brabant.
 2. De organisatie is onderdeel van de Nederlandse publieke sector
 3. Het minimaal aantal documenten dat wordt gelamineerd per maand is 100
 4. Het aantal medewerkers op deze locatie is meer dan 5

Organisaties die niet aan deze voorwaarden voldoen, worden helaas niet meegenomen in de trekking van de winnaar, en komen ook niet in aanmerking voor het gratis gebruik van 1 week. 

Door het formulier hieronder in te vullen voor 31 december 2020

 • Alle organisaties die aan de criteria voldoen worden in 1 lijst gezet en door middel van een tool zoals random.org wordt willekeurig een winnaar geselecteerd. 
 • Elke deelnemer, inclusief de winnaar, wordt persoonlijk benaderd. De winnaar kan daarna worden bekend gemaakt via onze kanalen, zoals website en sociale media platformen d.m.v. een videoboodschap/testimonial etc. 
 • Elke gekwalificeerde deelnemer is eigenlijk een winnaar. Dezelfde machine kan 1 week kosteloos gebruikt worden. U betaalt dan alleen de gebruikte lamineerfilm, maar niets voor het gebruik van de machine.

Nee, het gaat alleen om de lamineermachine. De lamineerfolie wordt per rol set verkocht. Een rol set bestaat uit 1 bovenrol en 1 onderrol. 

 1. De winnaar heeft u 14 dagen bedenktijd, om te beslissen of u de donatie accepteert. U betaalt tijdens deze periode alleen voor de gebruikte lamineerfolie.
 2. De winnaar kan het eerste jaar deze lamineermachine kosteloos gebruiken, en betaalt alleen voor de gebruikte lamineerfolie
 3. Het eerste jaar is inclusief gratis service pakket en onderhoud. (exclusief schade door misbruik van het apparaat)
 4. Na het eerste jaar kan een service contract afgesloten worden voor onderhoud en inspectie. Dit is niet verplicht, en er kan ook op verzoek een afspraak ingepland worden voor onderhoud en inspectie, met geldende tarieven. 
 5. Apparaat mag niet (door)verkocht worden aan derden. 
 6. Minimaal aantal deelnemers: 10 (indien wij niet dit aantal halen, gaat deze donatie niet door)

Inschrijven:

Komt u in aanmerking?

Laat dan uw gegevens achter om kans te maken op de volautomatische lamineermachine.

Heeft u nog andere vragen? Neem dan contact op met Ton van Lieshout: 06 2039 4389

Geïnteresseerd zonder mee te doen? Geen probleem. Maak gebruik van onze Huurservice om een apparaat voor korte tijd te gebruiken. Voor nog geen 49 euro per week kunt u onze professionele lamineerapparaat uitproberen.