OVER LAMI EUROPE BV

Importeur van lamineerproducten en accessoires

lami-europe-logo-

LAMI EUROPE

Langzaam lamineren en handmatige toevoer zijn verleden tijd. LAMI Europe helpt bedrijven in Europa het beste uit het lamineer proces te halen. De volautomatische machines van Lami besparen tijd, kosten en problemen. Lami-Europe is totaal leverancier en distributeur van de Japanse Lami producten in Europa. 

Zie de website van onze vestiging in Japan. https://www.lami-corporation.co.jp/english/

ONZE PRODUCTEN

Wij zijn op zoek naar webwinkels en verkopers voor onze lamineerproducten. Interesse? Neem contact op.

Bekijk deze link om alle Lami producten te bekijken

Jaewon Lee

"Ik ben Jaewon Lee, Directeur van Lami Europe B.V.
Oorspronkelijk werkzaam in het hoofdkantoor van Lami Corporation Inc. in Osaka, Japan. Lami corporation is de fabrikant van professionele lamineermachines sinds 1980.

Voordat we Lami Europe B.V. startten, ben ik veel op zakenreizen geweest om overal de beste laminaat oplossingen te bieden. Overal ter wereld denken nog steeds veel ondernemers dat lamineren veel (onnodige) tijd en mankracht kost in vergelijking met normale print- of kopieermachines. 

Onze missie is om een ​​automatische lamineeroplossing te bieden om deze problemen voor eens en altijd de wereld uit te helpen. Geen onnodig tijdverdrijf en handmatig laden van je papier en folie, maar alles automatisch.  

Speciaal voor de Nederlandse markt hebben we een verhuurservice gestart. Met de verhuur service hoeft u niet te investeren in een lamineermachine of een voorraad lamineerfilm. Daarmee bespaart u dus tijd en geld. 

Met onze lamineermachines uit Japan en de klantenservice in Nederland bieden wij u het beste van 2 werelden. 

Wilt u onze service ervaren? Neem dan vooral contact met ons op. "

Jaewon Lee
Jaewon Lee

SAMENWERKEN?

Wilt u Lami producten aanbieden aan uw klanten? Uw assortiment uitbreiden met Japanse lamineer producten? Laat uw gegevens achter zodat we z.s.m. contact met u op kunnen nemen. 

Invalid Email
Invalid Number